Home Game Apps Privacy Policy Terms of use DMCA Contact Us

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip Download modded games for android 1 Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e shkrimit të alfabetit në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë të shkruajnë 36 shkronjat e Alfabetit të Gjuhës Shqipe me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv.

Përmes aplikacionit fëmijët nuk do ta kenë mundim mësimin për të shkruar shkronjat e alfabetit por do të sfidohen dhe argëtohen në të njëjtën kohë, duke kaluar prej një niveli në një nivel tjetër dhe duke grumbulluar yje për sukses më të madh.

Për të bërë çdo gjë edhe më atraktive është përdorur muzikë dhe efekte e gjithashtu edhe narracion nga fëmijët, në mënyrë që fëmiu të ndihet sa më i afërt me aplikacionin.

Veçoritë kryesore:

– Shkrimin e shkronjave në tabelë të zezë me katër ngjyra të ndryshme, ku nëse shkruan shkronjën si duhet atëherë merr 3 yjet maksimale, ndërsa nëse gabon mund të përdor shpuzën për fshirje.
Bug fixes and performance improvement!

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip  screenshots 1Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip  screenshots 2Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip  screenshots 3

Game apk mod offline unlimited Detail

App ID: shkolla.trigonom.shkruajshkronjat
Rating:
Filename: Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip.APK
Required:
DOWNLOADs: 50,000+
Votes: 52

Download APK

Comments
Comment

Category